h2o service

Sobre nosaltres

Som una empresa  jove especialitzada en el subministre d’aigua mineral per a empreses i particulars. La nostra experiència i  coneixement del sector ens ha fet evolucionar per oferir als nostres clients solucions eficaces i de qualitat. A H2O Service t’oferim la millor opció que s’adapti a les teves necessitats, tant si voleu aigua embotellada per Particulars o Empreses. Treballem dia a dia oferint als nostres clients un servei de qualitat i confiança.

Les fonts d’Aigua Mineral són ideals per gaudir d’aigua de la millor qualitat en qualsevol lloc sigui la feina o a casa, ja que estan preparades per connectar-se a qualsevol presa de corrent, fent-les ideals per gaudir dels seus avantatges i propietats. Dins de la seva gamma de models podràs trobar les opcions d’aigua natural i freda o aigua calenta i freda. Contacta’ns i et donarem l’opció idònia per a la teva llar o empresa.

Som professionals de l’aigua de qualitat, i totes les nostres fonts sense excepció proporcionen un òptim nivell d’hidratació i qualitat. Disposem d’un servei regular de lliurament que farà que no hagis de preocupar mai per l’aigua. D’altra banda, disposem de solucions per a qualsevol tipus espai.